Dienstenwijzer Maesstad B.V.

Maesstad B.V., onafhankelijk makelaar in assurantiën, is een zelfstandige onderneming zonder eigendomsverhoudingen tot banken of verzekeraars en opereert daardoor zowel financieel als commercieel onafhankelijk. Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten en diensten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren.

Wet financiële dienstverlening

Door de veranderende wetgeving zijn de eisen van vakbekwaamheid en deskundigheid vastgelegd en aangescherpt. Maesstad B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12007966.

Maesstad B.V. heeft vergunning om te adviseren en/of te bemiddelen in:

• Schadeverzekeringen

• Levensverzekeringen

Klachteninstituut

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Wanneer u echter niet tevreden bent kunt u ons daarover benaderen. Richt uw brief aan de directie. Onderstaand treft u de adresgegevens aan. U zult binnen 5 werkdagen een bevestiging ontvangen waarin wij de vervolgprocedure uiteenzetten om uw klacht zo spoedig mogelijk naar tevredenheid af te handelen.

Tevens is Maesstad B.V. aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen. Wanneer wij naar uw inzicht niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd kunt u dit onafhankelijke klachteninstituut benaderen.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Postbus 93257
2509 AG DEN HAAG
Tel: 0900 – 355 22 48 (€ 0,10 per minuut)
Internet: www.kifid.nl

Beloning

De vergoeding voor de dienstverlening van Maesstad B.V. is begrepen in de premie van de verzekeringen die u via onze bemiddeling sluit. Dit betekent dat ons advies aan u geen verdere kosten met zich meebrengt.