Adfiz

Ons kantoor is aangesloten bij Adfiz, de grootse branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Op hun site vindt u onder andere informatie over de strenge eisen waaraan ons kantoor als Adfiz-lid moet voldoen.

RiFD

Meer dan ooit zijn de thema’s vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit onderwerp van gesprek in onze branche. Kennis vergaren en actueel houden is een normaal onderdeel van een professionele bedrijfsvoering. De toezichthouder AFM ziet vakbekwaamheid graag vertaald in het bezit van diploma’s en stelt eisen aan de programma’s in het kader van de Wft PE. Aangezien wij als kantoor voldoen aan alle wettelijke vereisten zijn wij ingeschreven in het RiFD register.

KiFiD

Wij besteden voortdurend veel zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zeer serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).